Tini blistala na premijeri filma “Ugly Dolls”, još jednom ističe koliko smo svi jedinstveni!

Tini Stoessel je nedavno dobila priliku da učestvuje u još jednom velikom projektu, a ovog puta u pitanju je pozajmljivanje glasa glavnoj junakinji Moxy u animiranom filmu “Ugly Dolls” koji je doživeo svoju premijeru kako u Južnoj Americi, tako i u Evropi ove nedelje, a mlada pevačica imala je priliku da se pojavi na crvenom tepihu u blistavom izdanju i još jednom iskaže koliko je za nju bio važan ovaj projekat!

Ovaj animirani film premijerno je prikazan u Buenos Ajresu ovog utorka, odnosno 14. maja, a Tini je imala priliku da se pojavi u divnoj roze haljini koja joj je isticala stomak i njenu veoma vitku liniju, a pevačica je istakla da je veoma uzbuđena i da je baš uživala u filmu! “Hvala Diamonds filmu što je mislio na mene, to je bilo neverovatno iskustvo,” dodala je pevačica.

“Ne smete propustiti ‘Ugly Dolls’, film za celu porodicu, sa stvarnom i veoma dubokom porukom – svi smo različiti, posebni i to nas čini jedinstvenim,” poručila je Tinita.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Šta se sve može kupiti u Tini prodavnici na "Got Me Started" turneji?

3 thoughts on “Tini blistala na premijeri filma “Ugly Dolls”, još jednom ističe koliko smo svi jedinstveni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.