Disney najavio povratak “Violette”, fanovi razočarani!

Skoro je deset godina otkako je serija “Violetta” počela da se emituje na Disney kanalu, a povodom toga, ova kompanija najavila je da sprema iznenađenje za fanove! Međutim, kako se ispostavilo, ono što se sprema samo je jako razočaralo sve, jer nije reč o novom sadržaju, makar u formi okupljanja kakvo je napravila ekipa serije “Friends”.

Umesto toga, Disney je samo najavio da će oni od 18. juna početi da emituju omiljene momente iz “Violette”, odnosno iz svake od emitovanih sezona. Sem toga, najavljeno je i da će se jedan od “Violetta” koncerata konačno naći na Disney Plus platformi. Kako se ispostavilo, to je sve što se planira, pa ne čude brojni komentari koji izražavaju razočarenje.

I mediji su nezadovoljni, pa Merca 20 navodi da je bolje da nisu ništa spremali nego nešto što se svodi na recikliranje starog materijala. Možda jedina dobra stvar u vezi svega jeste što su reakcije fanova toliko jake, da će Disney možda shvatiti da su jako potcenili publiku serije! Čini se da bi okupljanje ekipe serije bila najbolja ideja, a čini se da to nije nimalo teško, jer su svi u odličnim odnosima! OK, svi osim Cande i Ruggera!

Pročitajte još  Lana nam šalje kviz o Martininim pesmama i spotovima!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Disney najavio povratak “Violette”, fanovi razočarani!

  1. Pozdrav Famozo! Imam jedno pitanje za vas koje nije vezano za ovu temu. Ja sam ogroman Arianator, ali me jako zbunjuje njena alergija na mačke. Da li je ona alergična na mačke ili nije? Neki kažu da jeste, neki kažu da nije. Šta je istina? Nadam se brzom odgovoru! Pozdrav!

    1. Hej Jano! To će bolje znati neki arianator, mada i od njih čujemo sve i svašta. Možda to što Ari ima toliko pasa a nema mačku govori nešto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.