Ogroman uspeh: “Violetta” počela da se prikazuje i u Americi!

violetta

Disneyjeva megauspešna serija “Violetta” upravo je počela da se emituje na američkom Disney kanalu što je neverovatan uspeh za seriju koja je originalno rađena na španskom jeziku!

Naravno, umesto običnog prevoda Disney kompletnu seriju emituje sinhronizovano na engleski jezik, baš kao što je slučaj i u mnogim drugim delovima sveta. Martinin tata Alejandro Stoessel zadovoljan je što se serija uopšte prikazuje jer to pokazuje koliko je “Violetta” popularna. “Sad više nema mesta na svetu gde ona nje poznata. Violetta je stigla u Ameriku, nemoguće je postalo realnost”, napisao je Alejandro na svom Tviter nalogu.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Ogroman uspeh: “Violetta” počela da se prikazuje i u Americi!

  1. I kod nas se prikazuje na engleskom, samo ima srpski prevod. Ne prikazuje se na spanskom 🙂

  2. Violetta je i kod nas već odavno sinhronizovana na hrvatski jezik. Sinhronizacija je grob grobova ali hajde. I pjesme su na španskom jeziku, ali ja mislim da su na španskom jeziku mnogo ljepše. Pogledajte pjesmu Tienes Todo i uporedite sa engleskom verziom. Nije teško odlučiti koja je bolja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.