Billboard Latin Music Awards: Ogroman broj nastupa, Justin i „Despacito“ u nekoliko kategorija!

Kako se Billboard Latin Music Awards približava, ekipa objavljuje sve više i više izvođača koji će nastupiti na ceremoniji!

Ova dodela nagrada održaće se 26. aprila u Las Vegasu, a imena koja se pominju za nastup na ceremoniji definitivno su obeležila godine Latino muzike koja postaje sve popularnija u svetu – na listi su Maluma, Nicky Jam, David Bisbal i Karol G koji su na muzici sarađivali i sa Tini Stoessel, Becky G, Daddy Yankee poznat po „Despacitu“, sve popularnija Cardi B, CNCO koji je za remiks svoje pesme „Reggaeton Lento“ angažovao Little Mix, i mnogi drugi!

Telemundo je juče potvrdio i da će se ovoj velikoj listi pridružiti Jennifer Lopez koja će imati specijalan nastup na dodeli. Što se nominacija tiče, i u njima ćete sresti poznata imena i pesme, a lista pokazuje da „Despacitu“ čak ni posle ovoliko vremena ne opada slava, pa je ovaj hit zajedno sa Luisom Fonsijem i Justinom Bieberom jedna od pesama sa najviše kategorija. Tu su i „Mi Gente“ J Balvina i „Chantaje“ Shakire i Malume, a Justin Bieber, Ed Sheeran i Little Mix u trci su za pobednika u istoj kategoriji!

Autor: Famoza.net

3 thoughts on “Billboard Latin Music Awards: Ogroman broj nastupa, Justin i „Despacito“ u nekoliko kategorija!

  1. famozo, nicholas hoult je postao otac pre par dana pa bi bilo bas lepo da pisete nesto o tome 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.