Jača nego ikad: Godinu dana trezvenosti Demi proslavlja srećna i u krugu prijatelja!

Nebrojeno puta smo pisali o Demi Lovato i njenom konstantnom borbom sa zavisnostima, ali kroz svaku muku koju je prolazila, ona se borila i nije odustajala od svog krajnjeg cilja – da živi srećan život i ne dozvoli da joj supstance diktiraju način na koji će to da izvede.

Godinu dana treznosti proslavila je na večeri sa prijateljima u poznatom restoranu Barton G. u zapadnom Holivudu na proslavi rođendana njene prijateljice, pevačice Chloe Star Nakhjavanpour, poznatijom pod imenom Etch. Slavljenica je podelila sliku sa rođendana na kojoj je opis bio “zahvalna na njima”.

View this post on Instagram

grateful for these

A post shared by its chloe (@frenchtoastkiller) on

Izvor kaže da je Demi više nego ikad posvećena zdravom životu, da vežba sa trenerom četiri puta nedeljno, jede zdravo, a sve negativne ljude je iz svog života izbacila. Takođe je jako posvećena svom treznom životu, izlazi s prijateljima na ručkove i večere, izbegava žurke i ceo njen način razmišljanja se promenio. Ona se zaista trudi i zahvalna je što je dobila još jednu šansu da živi, prenosi izvor blizak pevačici.

Ista osoba kaže da je Demi posvećena radu na novoj muzici,da zaista, kako je i sama rekla, ima toliko toga da kaže i da će dosta njenih pesama biti inspirisano mračnim trenucima u njenom životu i njenom uzdizanju iznad svih tih problema.

Pročitajte još  Veronika nam šalje kviz o Demi Lovato!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

2 thoughts on “Jača nego ikad: Godinu dana trezvenosti Demi proslavlja srećna i u krugu prijatelja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.