Demi Lovato otkriva tešku istinu u novoj pesmi: Izvinite, ponovo sam se odala porocima!

Demi Lovato nedavno je proslavila šest godina od dana kad je prestala da konzumira alkohol i droge, pa nas je zbog sad sve šokirala pesmom “Sober” (Trezna) u kojoj priznaje da se ponovo vratila lošim navikama!

“Moja istina”, tvitovala je Demi uz spot za ovu numeru u kojoj govori koliko joj je teško što je razočarala ljude. “Mama, žao mi je što više nisam trezna. Tata, oprosti mi za pića prosuta po podu. Svima koji me nikad nisu napustili, već ste ovo prošli i žao mi je, ali više nisam trezna. Žao mi je i zbog fanova koje sam izgubila jer sam opet pala. Ja želim da bude uzor, ali sam samo ljudsko biće”, peva ona.

U stihovima Demi obećava kako će zatražiti pomoć, a već ovo javno priznanje je odličan korak. Kad podelite tako mračnu tajnu sa čitavim svetom, to znači da ste zaista spremni da se suočite sa problemom. Demi je zaista već prošla sve ovo i nadamo se da će i sad biti tako.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li se Demi Lovato seća tekstova svojih starih pesama? (video)

3 thoughts on “Demi Lovato otkriva tešku istinu u novoj pesmi: Izvinite, ponovo sam se odala porocima!

  1. Neeeee Demiii!!Nadam se da ces prebroditi sve ovo!!!😭😭😭💪💪💪💪😊😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.