Demi Lovato: Gremi nagrada je moj najveći san!

Demi Lovato je megazvezda koja je u centru pažnje ovih dana zbog izlaska svog albuma “Tell Me You Love Me” koji prolazi odlično i kod kritike i kod publike. Ipak, pevačica kaže da će biti zadovoljna tek ukoliko i Gremi akademija to nagradi na pravi način!

“Gremi nagrada mi je najveći cilj u karijeri. Isto tako, volela bih da trajno držim koncerte u Las Vegasu u jednom momentu”, kaže ona. “Sledeće godine ću na turneju, želim da se vratim i glumi. Međutim, moji životni ciljevi su da imam porodicu ali i da budem srećna sama sa sobom sad kad nemam porodicu. Važno je da budem ono što jesam, da ostanem trezna i oporavljam se.”

Demi se inače baš i ne slaže sa pričom da bi joj bilo lakše da održava vezu kad ne bi bila slavna. “Ovako je i lakše i teže”, konstatuje ona. “U neku ruku je lepo jer je kad mi se svidi neko, mogu da mu pošaljem poruku preko društvenih mreža i kažem, ‘Hej, šta ima?'”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi, Shawn, Ariana, Dua... Stigle su Grammy nominacije za 2019. godinu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.