Uvek uz nju: Becky G oduševljena hrabrošću Demi Lovato

Becky G je velika prijateljica Demi Lovato već godinama unazad, a ona kaže da ne samo da je se neće odreći, već i da joj se divi s obzirom da je ona odmah otišla na odvikavanja od droge.

Becky je o Demi govorila na premijeri svog novog filma A-X-L, a tad je istakla da je vrlo zahvalna na tome što je Demi već na lečenju. “To je nešto jako lično, ali ono što vam mogu reći jeste da sam srećna što se ona oporavlja. Istina je da oporavak nikad ne može da se završi za nekog ko prolazi kroz ono što je ona prošla”, kaže Becky.

“Mnogi ljudi to ni ne znaju, ali meni je to nešto što je jako blisko jer imam člana porodice koji pati zbog iste stvari. To je mnogo tužno. Kad pobedite tako nešto i to podelite sa svetom, onda je to samo razlog više da joj se divim. Ona je stvarna osoba, tako je talentovana i ima neverovatnu porodicu. Molim se i mislim na nju svakog dana”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi Lovato: Bojala sam se da ću pući kao Britney Spears!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.