Demi će pevati pesme koje je napisala pre nego što je zamalo umrla

Jako malo je falilo da o Demi Lovato danas pišemo kao o tragično preminuloj mladoj zvezdi, ali pevačica i glumica uspela je da se izvuče i očekuje je sjajna godina. Kako je sad najavljeno, Demika će na dodeli Grammy nagrada narednog vikenda pevati numere nastale neposredno pre nego što se predozirala.

Ovaj nastup biće njen prvi posle skoro čitave dve godine, a kako piše TMZ, ona će pevati pesmu koju je napisala neposredno pre nego što se predozirala u julu 2018. godine. Ovo je prilično iznenađenje, ali nema sumnje da je u pitanju veoma emotivna numera, pa joj iz mnogih razloga neće biti svejedno kad se pojavi na sceni.

“Koliko god da joj je bolno to podsećanje, ona to ne želi da zaboravi”, ističe jedan insajder. “Pesme su za nju ekstremno sirove i emotivne. Biće veliki momenat za nju da ih podeli sa svetom i da se otvori na takav način”, priča jedan izvor, objašnjavajući da su sve pesme na Deminom predstojećem albumu snimljene pre njenog odlaska na lečenje, a da ih je prethodnih meseci samo dovršavala. “Ona je toliko toga prevazišla i veliki je borac. Ove pesme su podsetnik gde je bila i više ne želi da se vrati. Ona je srećna što je živa i tu je da podeli svoju muziku.”

Pročitajte još  Demi Lovato: Odustajem od dijete!

Ranije, informacije su govorile da je album skoro gotov, pa da se Demi nada da će ga izbaciti na leto ili najkasnije na jesen. Kako se navodi, rad je za nju najbolji lek. “Pisanje muzike je terapeutsko za Demi i mnogo joj pomaže da ostane trezna. Ona je uzbuđena što će podeliti sopstvenu priču sa fanvoima i želi da ide na turneju i poveže se sa fanovima. Demi predstoji dug put, ali uz nastupe na Superbowlu i Grammy nagradama, sve će biti lakše!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.