Demi Lovato neće skoro izaći sa lečenja, ali prognoze su ohrabrujuće!

Demi Lovato već više od tri meseca nalazi se na klinici za bolesti zavisnosti, a gde je došla nakon što je zbog konzumiranja droga bila jako blizu smrti. Koliko je stanje ozbiljno govori nam to što pevačica odatle neće izaći pre 2019. godine.

“Demi ide sjajno i zaista se trudi da prihvati pomoć koja joj se pruža. Tretman ju je zaista promenio u raduje se tome da ostane trezna i da na novi način gleda na svoj život”, priča jedan izvor. Kako se navodi, pod time se podrazumeva da bi ona mogla da napusti život u Holivudu i vrati se porodici u rodni Teksas.

“Demi sad shvata svoje zdravlje izuzetno ozbiljno, i zna da je još dug put pred njom. Na kraju krajeva, Demi ovo radi zbog sebe. Mora zbog sebe da ostane trezna, ali svaki put kad je poseti porodica ili prijatelji, ona je svesna da mora da se bori i zbog njih. Ona je srećna što je živa i ne želi više nikad da joj se ovo desi”, priča jedan izvor za E! Online.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi Lovato popravlja vid: "Gotovo je s naočarima i sočivima (nadam se)"!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.