Da li želite koncert Camile Cabello u regionu?

Camila Cabello ubrzo će izbaciti svoj novi album, a već ranije najavila je i datume svoje novu turneje koja je očekuje sledećeg leta. Ona se sad fokusira na Severnu Ameriku, ali nema nikakve sumnje da joj je u planu Evropa, što barem u teoriji znači da i mi dolazimo u obzir. Zato vas pitamo – da li verujete da je njen koncert dobra ideja?

Famoza ovih dana intenzivno komunicira sa organizatorima, a posle najave 26 koncerata u Severnoj Americi, čini se da je pravo vreme da razmislimo o tome. Camila svoj poslednji nastup zakazani nastup ima 26. septembra naredne godine u Majamiju, što tačno ostavlja prostor da ona negde tokom oktobra i novembra bude u Evropi! Ako pitate naše organizatore, nijedan izvođač nije jeftin i lak za dovođenje, ali Camila još uvek nema status kao Ariana Grande ili Shawn Mendes, pa su njeni prohtevi verovatno skromniji.

Zbog toga nam se čini i da bi vredelo za početak makar da spomenemo organizatoru tu ideju, jer kao što često ističemo, on pre nas uvek zna kad se neko sprema da ide na turneju. Čini se da je Camila u ovom trenutku najveća mlada zvezda koja ima pristojne šanse da nam dođe u 2020. godini, iako još postoji tračak nade da bi to mogle da urade Taylor Swift, Selena Gomez ili neka od k-pop grupa.

Pročitajte još  Camila Cabello predstavlja emotivni spot i pesmu "Mi Persona Favorita"

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Da li želite koncert Camile Cabello u regionu?

  1. Naravno da bi bila dobra ideja! Ne vjerujem da u našem regionu ima mnogo Camilizera, ali svi mi volimo njenu muziku, iako nismo fanovi. Prvenstveno na sebe mislim, nisam fan, ali volim slušati njene pjesme i ovo se sigurno odnosi i na druge ljude. Njen koncert bi bio pun pogodak, nije ni megazvijezda, ali ipak nije ni ona za koju niko nije čuo. Vjerujem da bi mnogo tinejdžera htjelo doći na njen koncert.

    1. Hej 🙂 Mi to ne možemo da znamo – sve što znamo je da bi EXIT tim voleo da je dovede, kao i da postoji slobodan datum. Nemamo toliko blizak odnos da nam otkrivaju detalje, kao što to čine neki drugi organizatori.

  2. Da želela bih i vjerovatno bih došla(pošto bih morala putovati ali roditelji su mi ionako dali na neki koncert kad bude u BG,a cini se da Ari nece uskoro doci)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.