Sofia Carson želi još jedan “Descendants” film!

Mnogi su smatrali da je “The Descendants” serijal ugašen nakon smrti mladog glumca Camerona Boycea ili da će on u najboljem slučaju biti stavljen “na led” na neko vreme, pre nego što ga u život vrati potpuno nova glumačka ekipa. Sofia Carson ipak bi volela da to ne bude tako!

Govoreći za ET na Latin Music Grammy Awardsu održanom uoči vikenda prethodne nedelje, Sofia je konstatovala da se preko smrti Camerona ne može tek tako preći. “Ovaj serijal nam je svima promenio živote”, konstatuje ona. Mislim da je teško zamisliti ga bez Camerona. Ko zna šta budućnost donosi”. Iako je i sama puno puta govorila koliko ju je ova tragedija pogodila, ona se i dalje nada da ovo nije kraj. Upitana direktno da li će se vratiti, Sofia je poslala poruku rečima, “Volim Evie”.

Sofia se međuvremenu skroz posvetila muzici pa je tako objavila novu pesmu pod nazivom “Grey Area”. “Uvek je jako uzbudljivo podeliti sa svetom nešto što je tako intimno kao pesma. Volim da sarađujem sa drugim muzičarima. Čast mi je bila da radim sa Greyom jer jako volim njihov rad. Ovo je pesma koja govori o tome da kad smo zaljubljeni, onda ne znamo da li se i ta druga oseća isto tako. Morate da odlučite da li ćete ostati ili otići, a to je ona teška siva zona”. Sofia je nažalost ostala bez serije s obzirom da je spinof “Slatkih malih lažljivica” otkazan posle samo jedne sezone.

Pročitajte još  Spremne za šalu: Sabrina Carpenter i Sofia Carson snimaju skrivenu kameru na kanalu Disney XD!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Sofia Carson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.