Fotke u venčanici: Da li se Taylor Swift tajno udala za Joea Alwyna?

Taylor Swift je puna iznenađenja, i dok smo juče svi gledali svoja posla, ona je učinila da ceo svet zastane i objavila da će danas izaći njen deveti album “evermore” – ne samo da od albuma “folklore” nije prošlo ni pola godine, već je sve ovo šok jer nije bilo nikakve najave! Izgleda da su ovakva iznenađenja najlepša jer je album zaista neverovatan, ali tu je još jedna sitnica koja je fanove jako uzbudila i bacila na razmišljanje!

Naime, Tay je poznata po tome kako u svojim spotovima daje naznake o stvarima vezanim za njen život, a trag koji je ostavila u spotu za “willow” vrlo lako može da znači da se pevačica udala za svog momka Joea Alwyna sa kojim je u vezi još od 2016. godine! Priča o tome da je venčanje već obavljeno krenula je od promo slika za spot, na kojima Tay stoji u predivnoj beloj haljini, doterana kao mlada.

Naravno, u pitanju može biti i obična nežnobela haljina, naročito ako uzmemo u obzir estetiku pesme i celog albuma, tako da ovo možda i ne znači ništa. Međutim, da je ovo Taylorina veza koja vodi u brak, govori više važnih tragova – osim što su tako dugo zajedno, njih dvoje čak pišu i muziku zajedno, tako da se čini da je Joe po svemu onaj pravi, rođen za nju!

Pročitajte još  Sel, Ari, Biebs i Tay joj gledaju u leđa: Kim je kraljica Instagrama!

Ipak, da sve bude još čudnije, porodica Joea Alwyna nije želela da demantuje glasine da je njihov Joe već u braku sa Tay! Član Joeove porodice je specijalno za Daily Mail izjavio: “Izvinite, ali neću vam reći ništa o tome.” Zašto ne bi jednostavno demantovao ako priča nije istinita? Velike su šanse da je par ozvaničio svoju vezu, ili da su makar vereni! Šta vi mislite o celoj priči i kako vam se dopao novi album “evermore”?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Gigi Hadid se veoma ružno ponela prema Justinu i Hailey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.