Napokon: BTS otkriva pravo značenje pesme „Fake Love“!

BTS uspeva sa lakoćom da osvoji veliki deo sveta svojom muzikom, a pesma „Fake Love“ spada u jedan od njihovih ogromnih hitova – znate li kako sve možete da ga tumačite?

BTS ipak najbolje zna kakvu poruku je pesmom „Fake Love“ želeo da prenese, pa je RM otkrio da je ovo samo deo koncepta čitave njihove diskografije „Love Yourself“ i da se sve uklapa u jednu priču. „Naši albumi su bukvalno serija od četiri dela, serija o ljubavi. ’Love Yourself – Tear’ je treći deo i zato je važan obrt. Poručujemo da ako nisi iskren prema sebi, ljubav ne može da opstane“ otkriva RM.

RM kaže da pesma takođe nije ograničena na jedan konkretan odnos među ljudima, već tu „ljubav“ možemo gledati na više načina. „Ta ljubav može da bude i između dve osobe, ali i između vas samih, vas i onoga što vi zapravo jeste“ objašnjava on, uz šalu da je značenje baš „duboko“ – da li ste i vi ovo tako razumeli?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Šta vi mislite? BTS Army ima mnogo teorija vezanih za ime novog albuma BTS-a!

One thought on “Napokon: BTS otkriva pravo značenje pesme „Fake Love“!

  1. Bukv ne spavam od kako je objavljen video za Wings eru 2016. zbog teorija u njihovim spotovima. Sve je povezano. Svaki najsitniji detalj iz videa 2018 je povezan sa nekim videom iz 2015 ili neke druge godine. "Ako nisi iskren prema sebi, ljubav ne može da opstane", moj Namjoomie je smart! Ilhsfm!❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.