Pobeda za M i M: Završeno je glasanje za poslednju nedeljnu top listu u 2017., od srede kreće izbor za Famoza hit godine!

Tinisti su se ove nedelje baš zainatili da njihova ljubimica završi kao prva na poslednjoj top listi u godini ali MMeri to nisu dozvoljavali pa su se ove dve zvezde smenjivali do samog kraja!

“One Flight” Away je zadržao prvo mesto i dobio je i svoju petu zvezdicu dok su od drugog do petog mesta raspoređene isključivo pesme Martine Stoessel za kojima na šestom mestu sledi Karol Sevilla! Najmanje glasovasu dobile nove pesme Nicka Jonas i Fifth Harmonyja pa ćemo ih zameniti nekim drugim numerama kad krenu nedeljna glasanja u 2018. godini, što će biti negde sredinom januara!

Glasanje za hit godine kreće u sredu i trajaće tačno nedelju dana… Tačnije, u sredu kreću kvalifikacije gde će biti 30 najpopularnijih pesama ove godine, što u svetu što sa naših top lista a oko 15 sa najviše glasova idu u finale gde će se pridružiti pesmama koje su već direktno. Direktno u finalu su sve pesme koje su objavljene ove godine i najmanje su pobedile na nedeljnoj top listi, što znači da je u pitanju jedna pesma Marcusa i Martinusa i nekoliko numera Martine Stoessel.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “Pobeda za M i M: Završeno je glasanje za poslednju nedeljnu top listu u 2017., od srede kreće izbor za Famoza hit godine!

  1. Cestitam mm-eri!! Idemoo naprijed TINISTI 🌎❤
    I da, sretan Bozic onima koji ga danas slave!❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.