Po ocenama kritičara: Pogledajte kojih osam pesama Sabrine Carpenter su najbolje!


Sabrinina karijera nastavlja da raste nakon Disneyja, pa mlada umetnica ima već dva studijska albuma od kojih su kritičari odlučili da izdvoje osam najboljih pesama koje nam je Sab do sada predstavila!

Iako se njen prvi singl “Can’t Blame a Girl for Trying” iz 2014. godine nije našao na ovoj listi, pri samom vrhu liste našla se njena najnovija pesma “Alien” koju je snimila u saradnji sa Jonasom Bluom. Dok Sabrinini fanovi odbrojavaju dane do letnjeg Hot 100 festivala, na kojem će ona nastupiti 18. i 19. avgusta, pogledajte listu ispod.

8. “We’ll Be the Stars”
Na osmom mestu našla se pesma “We’ll Be the Stars” za koju kritičari pišu da je Sabrinin glas odličan za pesme za ples, ali da je ova pesma sa njenog prvog albuma pokazala i pevačicinu ranjivu stranu.

7. “Mirage”
Ovo je prava prijateljska pesma, međutim nije tako naivna, jer ističe Sabrinine velike vokalne sposobnosti.

6. “Smoke and Fire”
Pesma “Smoke and Fire” objavljena je između dva albuma i njen dinamičan zvuk pripremio je publiku za pesme koje tek dolaze.

5. “Your Love’s Like”
Sabrinine “slatke” pesme nisu onakve kakve su se očekivale od pevačice njenih godina, pa je pesma “Your Love’s Like” balans između slatke pop zvezde i pametne pevačice i tekstopisca.

Pročitajte još  Fenomenalni odnosi: Sabrina i Tini razmenjuju komplimente na Twitteru!

4. Sabrina Carpenter feat. Jonas Blue – “Alien”
Četvrto mesto zauzima njena najnovija pesma “Alien” koja je ujedno i jedini duet na ovoj listi. Ova pesma je prikazala kako Sabrinin besprekoran glas upotpunjuje ovu pesmu koja je veoma teških plesnih ritmova.

3. “Thumbs”
Ova pesma naprosto ne izlazi iz glave, bili vi srećni zbog toga ili ne, naći ćete se kako pevate i igrate uz nju.

2. “Eyes Wide Open”
Iako je pre ove pesme objavila par blažih pesama, Sab je ovom pesmom, moćnih stihova, dokazala da je nezavisna i da je spremna za ono što dolazi uprkos svojim godinama.

1. ​”Why”
Prvo mesto liste kritičara zauzima pesma “Why” za koju tvrde da je pokazala koliko je Sabrina talentovana umetnica koja treba da podeli svoj muzički talenat sa svetom. U ovoj pesmi prepliću se lirski elementi i ova pesma nas na pametan način tera da jednostavno skočimo i zaigramo.

Da li se slažete sa kritičarima ili biste možda promenuli izgled ove liste? Kako izgleda vaša lista Sabrininih najboljih pesama?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Novi hit? Sabrina Carpenter predstavila singl "Why", spremila nam stihovni video!

3 thoughts on “Po ocenama kritičara: Pogledajte kojih osam pesama Sabrine Carpenter su najbolje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.