Christinin brat pisao Sel: Ja ne znam šta ću, hvala za sve što si uradila za nju!

Ckvf2BmXIAAbX87

Najveći heroj pucnjave u kojoj je stradala Christina Grimmie bio je njen brat Mark koji je hrabro skočio na ubicu i oborio ga na zemlju time verovatno spasivši nekoliko života. Iako je neutešan, on je veoma zahvalan za sve što su Selena i njena porodica učinili za njegovu sestricu.

“Hvala ti Selena za sve što ste ti i tvoja porodica uradili za moju sestru”, napisao je on na Instagramu. “Christina mi je bila više od sestre, bila je moj partner u životu, superzvezda, luda, prijatelj sa svima. Iskren prijatelj. Iznad svega, bila je moja sestrica. Volela je Boga i svoju porodicu i uvek je bila tu za mene. Zaista ne znam šta ću bez nje.”

Koliko su povezane bile Selenina i Grimmie porodica najbolje govori to što je Selenin očuh Brian Teefey bio njen menadžer a sad sakuplja priloge za njenu porodicu. “Reči ne mogu da opišu bol koji osećam. Naučio sam ovaj posao iz očiju oca a Christina mi je bila kao druga ćerka”, ispričao je on za People.com. Policija je još uvek u čudu i još uvek ne uspeva da pronađe razlog zašto je neko učinio ovako nešto.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Samo jedna je Selena Gomez, zauvek: Sel zaštitila prava na svoje ime!

3 thoughts on “Christinin brat pisao Sel: Ja ne znam šta ću, hvala za sve što si uradila za nju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.