Superheroina: Porodica Christine Grimmie objavila spot za njenu pesmu “Invisible”

Da Christina Grimmie nije bila žrtva bezumnog nasilja, ona bi ovih dana proslavljala svoj 23. rođendan. Njena porodica ipak je uradila pravu stvar i objavila animirani spot za njenu pesmu “Invisible”, koji bi joj se sigurno svideo!

Christina je u ovom spotu predstavljena kao superheroina u svetu video igara koje je toliko obožavala da je i svoj kanal nazvala po serijalu “Zelda” (zeldaxlove64) a možda ćete se i setiti da je ona sa Selenom Gomez radila i reklamu za jednu igru.

“Napravili smo ovaj video kao posebnu počast njoj i njenoj želji da uvek unosi svetlo i ljubav u srca drugih”, stoji u poruci uz video. Posebno je dirljivo ono što je napisao njen brat Marcus, koji rekao, “Srećan rođendan seko. Zbog tebe sam danas završio novu Zeldu. Znam da bi bila ponosna na to što bi je sigurno završila pre mene. Mnogo mi nedostaješ. Nikad nije bio tako dobar osećaj pobediti glavnog neprijatelja u igri.”

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kraj: Porodica objavila poslednji spot Christine Grimmie, "Without Him"

One thought on “Superheroina: Porodica Christine Grimmie objavila spot za njenu pesmu “Invisible”

  1. Meni je nje toliko žao!!!???????? Koliko bolestan mora da bude čovek da bi uradio tako nešto??????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.