Cheryl priznaje: Moje saopštenje o raskidu sa Liamom je jadno!

Kao što znamo, Cheryl je na svom Instagramu objavila da se rastala sa svojim dečkom Liamom Payneom, a kako sad priznaje, te reči joj deluju strašno glupo i zbog njih pocrveni!

Kako saopštava njen prijatelj, čuveni voditelj Piers Morgan, on je nakon raskida razmenio par poruka sa Cheryl. U šou Good Morning Britain on je rekao, “Uvek je čudno kad slavni parovi raskinu, pa kažu da puno vole jedno drugo. Ako se toliko volite, zašto se onda rastajete? Trebalo bi da budu iskreni i kažu, ‘Mrzimo se'”. Interesantno, Piers kaže da je Cheryl gledala emisiju pa mu je kasnije poslala i poruku koja glasi, “Žao mi je što ti se nije svidela moja izjava – možda je trebalo da ti otkijem intimne detalje u hronološkom redosledu odigravanja.”

Voditelj kaže da je osećao krivicu jer je pomislio da se Chery ljuti, ali mu je ona odgovorila da se samo šali i da razume šta je hteo da kažem. “Na sreću, ona mi je i poručila, ‘Šalim se sa tobom. I ja mrzim takve izjave, a ova je baš jadna. Ipak, Liam i ja se zaista ne mrzimo. Jednostavno nije ispalo sve kako treba.” Verujemo da Cheryl govori istinu – sa nekim možete da funkcionišete, ali ne i da živite zajedno kao par, a Liam i ona su to shvatili. To što nije bilo burnog raskida dobro je za njihovu bebu Beara koji će ipak moći da ima koliko-toliko normalno detinjstvo, uz oba roditelja.

Pročitajte još  Liam Payne obrisao fotku na kojoj se hvalio da je bolji od nas jer je bogat!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cheryl

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

4 thoughts on “Cheryl priznaje: Moje saopštenje o raskidu sa Liamom je jadno!

  1. Super da se ne svađaju oko skrbništva i misle na Beara.
    Razvod boli svako dijete,znam da je on beba ali će to ostaviti posljedice u budućnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.