Charlie Puth: Selena Gomez na mojoj turneji? Sasvim je moguće!

Z100's Jingle Ball 2015 - Backstage

Charlie Pith kreće uskoro na turneju kako bi promovisao svoj album “Nine Track Mind” a on veruje da ne treba isključiti mogućnost kako bi mu se na koncertima pridružila Selena Gomez!

“Moguće je da se ona pojavi”, kaže Charlie. “Međutim, znam da je ona sad na pauzi tako da želim da se fokusira na to i da uzme vremena koliko god želi!” Charlie je veoma zahvalan Sel na ovom duetu a kaže da ga je ona snimila u ormaru njegovog advokata jer studio nije bio spreman!

On ističe i da je Sel bila veoma iznenađena uspehom pesme jer zaista nisu imali velike ciljeve s njom. “Mislim da smo jedno drugome slali poruke u fazonu, ‘Možeš li da veruješ da se ovo dešava?'” Charliejeva turneja kreće 26. septembra pa se nadamo da će Sel uspeti da se oporavi i poseti ga barem na jednom nastupu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  The Weeknd predstavio mini album "My Dear Melancholy", fanovi misle da je jedna pesma o Seleni Gomez!

7 thoughts on “Charlie Puth: Selena Gomez na mojoj turneji? Sasvim je moguće!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.