Charlie Puth: Selena je morala na odmor zbog neverovatne mržnje, Selenatori nisu krivi!

Charlie Puth smatra da je Selena Gomez uradila pravu stvar što je prekinula turneju protekle godine kako bi povela računa o svom zdravlju iako je znala da to neki neće razumeti.

Charlie ističe i da Sel nisu problem napravili njeni Selenatori koji je beskrajno vole već hejteri i oni koji samo žele da se okoriste o njenu slavu. “Mislim da je dobro što je uzela vreme za sebe jer vidim kako izgleda kad ste slavni… Ljudi, koji nisu fanovi vide vas kao objekat i deru se na vas. Selenatori vas nikad neće vređati ali mislim da je bilo važno što je zaključila da mora da se odmori.”

Charlie je pokušao i da nam objasni kako to izgleda kad shvatite da vam je dosta svega. “Tako se i ja nekad osećam. Ispražnjen sam emotivno i beživotan. Ako uzmem nedelju dana odmora, onda idem u šetnje i ne gledam stalno na Twitter”. Selena sad ponovo žestoko radi ali kako je i sama rekla, naučila je lekciju ko su joj pravi prijatelji a sa kim samo gubi vreme i energiju.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dani do odluke: Počela promocija evropskog dela Selenine turneje!

One thought on “Charlie Puth: Selena je morala na odmor zbog neverovatne mržnje, Selenatori nisu krivi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.