Četiri miliona lajkova za šest sati: Slika Sel i Abela već ulazi u legendu!

Selena Gomez već važi za kraljicu Instagrama s obzirom na čitavih 117 miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži ali čak i za nju je ogroman uspeh što slika koju je postavila rano jutros po našem vremenu ima čak četiri miliona pregleda!

Naravno, ovoliku pažnju izazvala je njena prva zajednička fotkica sa The Weekndom koja je načinjena tokom čuvenog Koačela muzičkog festivala gde su njih dvoje proveli čitav dan uživajući u muzici velikog broja zvezda. Kao što vidimo, Sel je ta koja fotka sa osmehom na licu dok se Abel baš trudi da izgleda kul!

Sasvim je izvesno da će ova postati Selenina najlajkovanija slika do sad ali šanse da ugrozi rekord koji drži fotka Beyonce u trudnoći je još veoma daleko, s obzirom da trenutno ima čak 10,9 miliona lajkova! Ipak, lajkovi ovde zaista nisu poenta – poenta je Selenina uskršnja poruka fandomu da je srećna i zadovoljna!

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez, Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Andrea nam šalje veliki kviz o Seleni Gomez!

10 thoughts on “Četiri miliona lajkova za šest sati: Slika Sel i Abela već ulazi u legendu!

  1. Selena Gomez kraljica instagrama
    Najlajkanija slika:Beyonce
    Najgledaniji video:Kylie Jenner
    Najpraćeniji profil:Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.