Cena je sitnica: Selena Gomez prodaje svoju kuću iz snova!

Selena Gomez postaje pravi trgovac nekretninama, jer vrlo često prodaje svoje kuće i seli se na druge lokacije. Ovog puta ona želi da se oprosti od imanja u Studio Sitiju, Kalifornija kojeg je kupila pre samo godinu dana!

Sel je za ovaj “kućerak” tad platila 2,2 miliona dolara, a sad želi da na prodaji zaradi velikih 600.000, tako da je cena 2,8 miliona dolara! Nije poznato da li je Sel cenu povećala jer je izvršila neke radove koji su joj povećali vrednost, ili jednostavna sama činjenica da je ona živela tamo doprinosi povećanju interesovanja kupaca.

Ova cena je i dalje vrlo skromna u odnosu na ono što po pravilu kupuje njena drugarica Taylor Swift, a zaista je reč o relativno skromnoj kući koja poseduje tri spavaće sobe, 2.5 kupatila, bazenčić. Kuća pritom ima i živu ogradu koja je vrlo visoka, tako da paparacima predstavlja nerešiv problem. Unutrašnjost je apsolutno prelepa, uz božanski opremljenu kuhinju, salu za vežbanje i mnogo prostora za sve druge vidove aktivnosti. Da li vam se dopada?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Hoćeš li se tući sa Biebsom zbog nje?": Niall nastavlja da hvali Sel u intervjuima! (video)

10 thoughts on “Cena je sitnica: Selena Gomez prodaje svoju kuću iz snova!

  1. hahaha! prava sitnica… samo 2,8 milijuna dolara… nažalost ja vam ne znam u dolare, ali u eure i pessose se razumijem…ali znam da ne bi ni 10 hrvatskih kredita pokrilo tu kuću… hahaha!

    Ali je lijepa kuća, nema što za reći… 🙂 ali mislim da ovaj šumarak nije baš blizu L.A ili se ja možda varam…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.