Otkazano dalje snimanje serije “Shadowhunters”, ali fandom se bori da je spase!

Iako iza sebe ima tri uspešne sezone, pre nekoliko dana saopšteno je da se serija “Shadowhunters” više neće snimati! To je bio šok za sve, a fandom je sad preplavio društvene mreže zahtevajući da se ta odluka promeni!

“Jako sam ljuta. To znači da će sad sve nerazjašnjene stvari morati da na brzinu strpaju u 12 epizoda. Ja to ne želim, hoću da se sve dešava realističnom brzinom”, piše Mel. “Pre godinu dana sam bila u najgoroj tački svog života. Pre godinu dana sam mrzela svoj posao, život i samu sebe. Pre godinu dana me je ova serija izvukla odatle. Nećete mi to uzeti”, dramatično navodi druga obožavateljka, Kione.

Na Twitteru je trenutno aktuelno nekoliko trendova, od kojih je najjači #saveshadowhunters, a videćemo hoće li to nešto promeniti. To ne bi bio prvi takav slučaj, jer se i ranije dešavalo da se serije spasavaju u poslednjem momentu, tako što bi ih preuzela neka druga televizija.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Milica nam šalje kviz o seriji "Shadowhunters"!

3 thoughts on “Otkazano dalje snimanje serije “Shadowhunters”, ali fandom se bori da je spase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.