Neverovatno: Niko i dalje ne želi Seleninu kuću, ona oborila cenu za još 300.000 dolara!

Seleni Gomez se baš ne da kad je reč o prodaji kuće u Fort Vortu u Teksasu jer je nju stavila na tržište još 2016. godine a još uvek nije pronašla kupca. Zbog toga, ona je skinula još 300.000 dolara od cene.

S obzirom da je dosadašnja cena bila tri miliona dolara, to je značajan popust od 10%. Interesantno, kad je Sel stavila kuću na prodaju prvi put, tad ju je procenila na 3.5 miliona dolara, tako da je praktično za dve godine skinula 900.000 dolara!

Ovo je inače zaista prelepo zdanje koje poseduje sve što bi neko mogao da poželi, od velike bašte, gostinske kuće, bazena ili salona za zabavu. Zašto Sel prodaje ovo zdanje? Radi se o tome da ona nema vremena da na ovom imanju boravi više od par puta godišnje, tako da je besmisleno da plaća veliki novac za održavanje. Videćemo hoće li se sad neko javiti!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dileme nema: Imamo dobitnicu Selena Gomez Revival Box Seta!

4 thoughts on “Neverovatno: Niko i dalje ne želi Seleninu kuću, ona oborila cenu za još 300.000 dolara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.