Samo jedna je Selena Gomez, zauvek: Sel zaštitila prava na svoje ime!

Selena Gomez razmišlja na vrlo pametan način – kao što je njena drugarica Taylor Swift zaštitila svoje ime ali i brojne faze pa čak i ime svog fandoma, Sel je takođe uradila sve da niko drugi ne pokuša da se proslavi preko njenog imena.

Ukratko, Selena je registrovala svoje ime i prezime tako da niko drugi ko je u zabavnoj industriji ne može da ga koristi. To znači da ako se pojavi neka glumica ili pevačica čije ime je Selena Gomez, ona će morati drugačije da se predstavlja. Isto tako, Selena Gomez nikad neće moći da se predstavlja kao Selena jer je to ime koje je zaštitila porodica devojke po kojoj je ona dobila ime, Selena Quintanilla.

Koliko ovo može da bude važno najbolje govori primer slavne australijske pevačice Kylie Minogue koja je davnih dana registrovala svoje umetničko ime Kylie a koje je kasnije neuspešno pokušala da prisvoji Kylie Jenner. Ipak, sud joj je naredio da tako ne sme da se predstavlja već da mora da koristi i svoje prezime.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Revival Tour

Danas 19. marta na famoza.net možete osvojiti jedan potpisan “Janin kalendar” Jane Dačović. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Janu između 12 i 19h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, redakcija@famoza.net a u subject stavite “Janin kalendar”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija kalendar! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! Ovu nagradu možemo da šaljemo samo na adresu u Srbiji!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Samo jedna je Selena Gomez, zauvek: Sel zaštitila prava na svoje ime!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.