Camila Cabello: Rekla sam Shawnu da je prekasno za nas!

Shawn Mendes nedavno je otkrio na koji način je saopštio Camili Cabello da mu se ona sviđa, a muzičarka je sad otkrila koliko je bila besna na njega što je toliko odugovlačio. Ona je to čak i pretočila u pesmu na novom albumu koja nosi naziv “Should’ve Said It”, a sad je otkrila i više detalja o svemu!

Cam kaže da je u Shawna bila zaljubljena dve godine pre nego što se on smilovao da joj otkrije svoja osećanja. U videu, Cam kaže, “Meni se on sviđao, ali nije bio spreman. Onda sam mu se svidela, ali ja nisam bila raspoložena jer sam odustala od toga. Bila sam u fazonu, ‘Aha, sad mi kažeš da me voliš, čekao si toliko dugo i sad je prekasno'”. Uzešvi to u obzir, nekako je pravo čudo da su njih dvoje izgladili stvari i sad su nerazdvojni!

Pročitajte još  Famoza music chart #71 - Tini startuje sa vrha, rekordan broj glasova!

Cam tako ističe da ju je Shawnu ponovo privukao njegov dečački šarm i to što ništa nije pokvarilo. Kako prenosi Refinery 29, Cam je u intervjuu za Apple Music Beat 1 rekla voditelju Zaneu Loweu da Shawn isijava energiju kao i da zna kako da koristi svoje emocije. “On mi nekad kaže kako mora da priča sa nekom osobom jer ga je ta osoba povredila. Ja osećam da on oseća potrebu da podigne težinu sa sebe i da skloni to što ga je povredila kako bi se osećao slobodnim. Mislim da je to zaista lepo”, ističe ona. “To sam i ja usvojila, pa kad god osećam da nešto nije u redu između mene i neke osobe, zapitam se šta bi to trebalo da uradim. To sam primetila i u vezi njega. On je u fazonu, ‘Osećam se tako i tako, moram da prošetam. Osećam se onako i onako, moram da meditiram. Osećam se na neki treći način, moram da zovem porodicu”, zaključuje Cam.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza test: Koliko dobro poznajete Shawna Mendesa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.