Camila Cabello: Bila sam mnogo stidljiva kao dete, propustila sam važne prilike!

Camila Cabello je i danas preslatko dete ako nas pitate, ali po njenim rečima, jako se promenila od svog detinjstva i sada je mnogo sigurnija u sebe, dok je kao klinka bila toliko stidljiva da joj je stidljivost kvarila posebne trenutke u životu – Cam sada ne propušta prilike, ali se u najnovijem intervjuu ipak osvrće na taj ne tako lep deo detinjstva.

„Bila sam nenormalno stidljiva, iako sam gurala sebe koliko god sam mogla, ipak sam propustila mnogo životnih prilika zbog toga, i u nekima od njih nisam uživala koliko bi trebalo. Opisala bih sebe tada kao introvertnu osobu, jako introspektivnu, u nekom svom svetu, imala sam uvek bujnu imaginaciju i umela sam sama u sobi da se zabavljam“ priča Cam o svom detinjstvu.

Ovakvo odrastanje je Camili donelo i probleme u školi da se otvori svojim vršnjacima, pa je često bila i usamljena. „Imala sam odrastanje bez ikakvih briga i drame. Međutim, to je bilo pomalo dosadno. Izađite iz svoje zone komfora, jači ste nego što mislite“ poručuje Cam!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Rađa li se ljubav? Shawn Mendes i Camila Cabello ne prestaju s flertovanjem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.