Promocija korone: Bizarno ponašanje Kylie Jenner nailazi na osude

Sigurno ste primetili da ovih dana najveći broj tema o kojima pišemo na Famozi ima veze sa korona virusom, ali to je sve o čemu se priča i u svetu poznatih. Kylie Jenner danas izaziva posebnu pažnju jer je uspela da jednom jedinom objavom podigne temperaturu svojim neodgovornim ponašanjem.

Naime, dok i zvezde poput Toma Hanksa obolevaju, a zaustavljeno je snimanje serija pa čak i čitava NBA liga, Kylie Jenner ponaša se kao da je pala s Marsa. Za razliku od Cardi B koja širi paniku na Instagramu, Kylie ide u drugu krajnost! Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila dve fotke gde je vidimo u čudnoj kombinaciji, ali mnogo važnije od toga što ih je ona načinila u svojoj kancelariji! U vreme kad se poslodavcima preporučuje da svoje zaposlene puste da rade od kuće ukoliko je to moguće, Kylie koja sigurno nema potrebu da se švrćka to ipak čini! Mnogima smeta i to što ona na jednoj fotki sisa prste, iako se bolest lako prenosi upravo rukama. Kako piše PopCulture, naravno da je njoj to donelo tonu negativnih reakcija javnosti.

View this post on Instagram

HQ days 🤍🌧

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kylie zbog svoje popularnosti svakako nosi mnogo veću odgovornost nego osobe koje nisu slavne, i zato je veoma važno kakve poruke će poslati. U ovom momentu, prevencija je najbitnija kako bi se bolest za koju još nema vakcine iskorenila, što se ovih dana već dešava u Kini gde se na dnevnom nivou skoro više niko ni ne zarazi, što je za zemlju sa 1,4 milijarde stanovnika neverovatno. Mi se nadamo da će i kod nas situacija biti bolja, kao što se nadamo i da će razum pobediti, odnosno da će nastava biti prekinuta barem do aprila meseca kako vi ne biste bili u opasnosti. Pojedine države poput Slovenije to su već uradile, pa se čini da će i u ostatku regiona političari biti primorani da to učine.

Pročitajte još  Tvoj dnevni horoskop za ponedeljak, 10. avgust 2015.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.