BTS prezadovoljni: Velika je čast pobediti Biebsa, Ari, Sel i Shawna!

Američka publika bila je u prilici da prošle noći upozna k-pop sastav BTS koji im se predstavio gostujući na Billboard Music Awardsu a momci ne kriju koliko su srećni što su se našli na ovako važnoj ceremoniji.

“Mislim, ovo je ludo. Ovo je prvi put da smo na jednoj američkoj dodeli nagrada a pritom je to Billboard. To je jako veliko ime za nas, vezani smo za njega od svoje osmee godine”, ispričali su oni. Ipak, oduševljenje je bilo potpuno kad su saznali da su pobedeli u kategoriji za najveće zvezde na društvenim mrežama, pogotovu kad se zna da su im tamo rivali bili Ariana Grande, Justin Bieber,Selena Gomez i Shawn Mendes.

“Ne možemo da verujemo da smo ovde. Divno je videti sve izvođače kojima se divimo. Biti u istoj kategoriji sa njima je velika čast”, rekli su momci. “Još važnije, ova nagrada pripada svima na svetu koji nam šalju svoju ljubav i čine nas ponosnim. Upamtite naše reči i volite sebe.”

Autor: Famoza.net
Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Fanovi šalju molitve: Suga (BTS) objavio kako se oseća nakon operacije

2 thoughts on “BTS prezadovoljni: Velika je čast pobediti Biebsa, Ari, Sel i Shawna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.