Ubeđeni da mogu pobediti Ari, Jusa i Sel: BTS dolaze na Billboard Music Awards!

BTS i njihov fandom toliko dominiraju društvenim mrežama u poslednjih pola godine da uopšte nije iznenađenje što su momci odlučili da iz daleke Južne Koreje dođu na Billboard Music Awards 21. maja očekujući da će njima pripasti nagrada u tim kategorijama!

Ovo će biti prvi put da se BTS pojavljuje na jednoj tako velikoj američkoj dodeli nagrada a čak i Billboard konstatuje ad su oni favoriti s obzirom da su već 23. puta bili prvi na top listi popularnosti i da su po tom rezultatu na trećem mestu u istoriji!

Belieberi, Selenatori, Arianatori i Shawn Mendes Army ipak poručuju da je potpuno suludo tako ih potceniti i da će se do kraja boriti da njihovi idoli pobede i tako dokažu da megafandomi i dalje vladaju svetom! Ne zaboravite, glasanje za ovu kategoriju traje i omogućeno je i u našim krajevima! Sve o tome pročitajte ovde.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Opsednut: Noah Centineo još jednom pokazao svetu koliko mu se sviđa Selena Gomez!

10 thoughts on “Ubeđeni da mogu pobediti Ari, Jusa i Sel: BTS dolaze na Billboard Music Awards!

 1. Postujem sve fandome, ali da nas selenatore,beliebere i arinatore ovako ponizavaju, je stvarno nevjerovatno.
  BTS je popularan, ali su popularni Shawn,Jus,Sel i Ari,on I su megazvijezde.I bez razloga ih ponizavaju.

  1. I ja poštujem sve fandome.Jako volim muziku od Shawna.Ali to da su popularniji ovi ostali,to nije istina.Famoza i ostali ne ponižavaju nikoga,samo Vi niste navikli na poraz.I to posebno od Kpop-a.??Ali došao je red i da se to desi.Svakoga poštujem i svatko ima svoje misljenje❤Pozdrav!?

   1. Upravo si me vrjedjala i pametovala mi, to je tvoj iskaz "postovanja" prema drugima.
    Ne zelim da se svadjam, ali ne podrzavam BTS i cisto sumnjam da ce pobjediti.
    To je moje misljenje.

    1. Ne znam cime sam te 'vrjeđala' i pametovala ti?.Rekla sam svoje misljenje.Rekla sam da poštujem svakoga i stojim iza toga.To sto si se sama uvrijedila nije moj problem.Rekla sam da sam fan Shawna Mendesa.Ti sumnjas ja vjerujem da ce pobjediti.Ni ja se ne želim svadjati ali svatko ima pravo na svoje mišljenje?❤.Pozdrav??

 2. Napred bts dajem bubreg i po da oni pobede (nemojte me ozbiljno shvatati) ??????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.