Spektakl: Večeras je Billboard Music Awards, evo šta možete da očekujete!

Billboard Music Awards važna je noć za umetnike iz celog sveta, a očekuje vas puno nastupa, nominacija i posebnih momenata ako odlučite da gledate!

Naime, ceremonija će se održati u Las Vegasu večeras a po našem vremenu biće u dva ujutru. Što se nominacija tiče, Kendrick Lamar, Ed Sheeran i Bruno Mars apsolutno dominiraju i imaju najveće šanse da pokupe veliki deo nagrada, a odmah iza njih su Post Malone, Drake, pa Cardi B i Justin Bieber. Nije loša ni Camila Cabello koja je ovde relativno nova a već ima četiri nominacije, i njeno ime nalazi se na listi izvođača koji će i otpevati nešto!

Ariana Grande će imati tu čast da otvori ceremoniju nastupom, što nije čudo ako uzmemo u obzir uspeh njenog prvog singla „No Tears Left To Cry“ sa albuma „Sweetener“, a pored njenog nastupa, dugo se čeka i BTS, duet Christine Aguilere i Demi Lovato, a Dua Lipa će prvi put ikada nastupiti na američkoj dodeli nagrada.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Prvi put uživo: Christina Aguilera i Demi Lovato izvele "Fall In Line" na Billboard Music Awardsu!

2 thoughts on “Spektakl: Večeras je Billboard Music Awards, evo šta možete da očekujete!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.