Brutalna Dove Cameron: Ne budite opsednuti sa mnom, ima mnogo važnijih stvari u životu!

Jedna od stvari koje čujemo bezbroj puta jesu vaše želje da vas idoli primete, a Dove Cameron naletela je na baš jednu takvu izjavu o sebi. Iako bi to neko možda doživeo kao kompliment, Dove se to uopšte nije dopalo!

Jedna devojka tako je napisala, “Iskreno, moj cilj u životu u ovom momentu je da me ti primetiš” a Dove joj je odbrusila, “To ti je baš mali i nevažan cilj u životu. Možda sad kad sam te primetila ćeš shvatiti koliko te to ne ispunjava, i možda ćeš isključiti telefon jer slavni nisu važni. Pronađi sebe u prirodi i stvori svoju životnu filozofiju. Ciljaj više draga.”

Dove možda zvuči grubo, ali poenta i jeste da se ne treba opterećivati zvezdama. Naravno, i dalje je u redu da ih volite i nadate se da ćete ih jednom sresti, ali nek to bude samo jedan deo vaših života! Glumica i pevačica je kasnije obrisala tvit ali je dodala nove u kojima kaže da nije nikog htela da uvredi, već da je imala samo dobru nameru.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dove Cameron: Hoću da se preselim na Balkan!

3 thoughts on “Brutalna Dove Cameron: Ne budite opsednuti sa mnom, ima mnogo važnijih stvari u životu!

  1. Slazem se sa Dove, svi imamo uzore u svetu poznatih koje zelimo da upoznamo i mislimo o njima 24/7 ali ipak treba ziveti svoj zivot i fokusirati se na sebe i ostvarenje svojih zivotnih ciljeva.
    "Sutra cu upoznati *ime tvog idola*" ponavljaj to svaki dan dok taj dan ne dodje 😀

  2. Sada svi prave od obicnih ljudi idole.Iskreno ja jako volim Karol ali ne ludim za njom.Stalno sam razmisljala kako je to kada ti Karol lajkuje slike…Mjesec dana sam izbacivala slike na fp i Karol mi je lajkovala..Radovala sam se pet minuti i onda sam shvatila da je to glupost jer ja nista nisam dobila time sto mi je lajkovala sliku…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.