Bridgit Mendler se ne odriče Disneya: Bilo je to sjajno iskustvo!

Nažalost, mnoge Disney zvezde nakon odlaska iz ove kompanije tvrde da tamo nikad nisu bile srećne ali ne i Bridgit Mendler koja je ne samo zahvalna što joj je ukazana šansa već kaže da je zaista uživala snimajući svoju seriju!

“Bilo je to sjajno iskustvo i osećam se zahvalno što sam snimajući ‘Good Luck Charlie’ mogla da radim i na svojoj muzici. To je nešto čemu želim više da se posvetim sad kad imam priliku da budem ono što jesam. Radujem se prilici da glumim u nekom novom TV šou i radujem se tome da budem nezavisna muzička i da kreiram nove stvari sa ljudima sa kojima volim da radim”, kaže ona. Bridgit kaže da ima velike planove za ovu godinu.

“Radiću više na humanitarnim projektima jer mi je to blisko srcu. Pokušavam da se više angažujem na tome. Ako ste slavni, onda je potrebno da to iskoristite da više pomažete ljudima”, ističe Bridgit koja će ove godine izbaciti novi album a glumiće i u novoj seriji!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bridgit Mendler

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi poslat poziv u Srbiju, a kad će Ariani? #Famoza TV #9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.