Bridgit Mendler se konačno oglasila: Stižu moje nove pesme!

Bridgit-Mendler -2015-NBCUniversal-Press-Tour-Day-2--05

Znamo, o Bridgit Mendler pišemo vrlo malo ali to nije naša krivica. Pevačica i glumica prethodnih meseci prilično je tiha ali sad najavljuje da će se to uskoro promeniti!

Bridgit se tako oglasila na Tviteru serijom poruka koje će se sigurno dopasti njenim fanovima! “Samo želim da vam kažem kako mislim na vas i da sam zadivljena vašom podrškom i ljubavlju. Kad je reč o muzici, znam da su stvari bile nejasne. Želim da vam se izvinim na čekanju. Verujte mi da sam 100% iskrena kad kažem da radim na tome sve vreme i da vam spremam nešto posebno!”

“Volela bih da bolje prognozira datume, haha, izvinjavma se što se sve ovo razvuklo. Ali znate, ne želim da vam predstavim nešto na šta ne bih bila ponosna. Želim da više pričam s vama i da vas uključim u sve. OK, baš sam razdužila… Sve vas volim!!!” zaključila je ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jana nam šalje odlična kviz o seriji "Good Luck Charlie"!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.