Directioneri se izvinili ćurki zbog Nialla Horana!

Ove nedelje desila se prilično bizarna situacija, s obzirom da je Nialla Horana uvredila ćurka u jednom irskom TV šou. Situacija je bila takva da je i muzičar morao da se oglasi i objasni kako je u pitanju šala, i da je on naravno znao šta mu se sprema!

Niall se pojavio u jednom šou kako bi izveo svoju pesmu “Black and White”, ali on je prekinuta na pola uz reči lutke ćurke Dustina, “Hteli smo Harryja Stylesa! Tebi je dosta i minut i po. Nisam imao pojma da ljudi iz Mulingara uopšte imaju zube!” Zvuči, uvredljivo, ali samo za one koji ne poznaju ovaj šou i irski smisao za humor koji je prilično brutalan!

Govoreći o tome u intervjuu za Sirius XM, Niall je objasnio da je sve u najboljem redu. “Od ovoga se baš napravila priča! Znači, postoji taj šou sa lutkama u Irskoj, a jedna od lutaka je baš gruba i to na pravi irski način. Moji fanovi su napali ćurku i tako je sve počelo. On je kao naša maskota, pa ne znam kako fanovima da objasnim da je to lutka, ali da je ujedno i simbol Irske”, objasnio je on.

Fanovi su u međuvremenu počeli da se izvinjavaju što su tako naglo reagovali, odnosno što nisu razumeli da je sve ovo predstava. Devojka sa jednog od najvećeg Twitter profila posvećenih Niallu tako je napisala, “Niall je jasno rekao da je bio svestan svega što je rečeno u šou. Priznajem krivicu jer su fanovi objavili samo jedan deo njegovog nastupa, i nisam videla deo pre toga. Bio je to skeč i čist humor.” Ona se potom izvinila i u ime čitavog fandoma autoru šoua koji je dobijao brojne uvrede prethodnih dana.

Pročitajte još  Liam Payne: Nema šanse da bih Harryju i Niallu dao da mi čuvaju dete!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.