I scenaristkinja i glumica: Beyoncé planira veliki povratak u svet filma!

329111-34347I24475

Niko ne sumnja u ogroman talenat tamnopute pop dive kad su u pitanju koncertni nastupi i snimanje u muzičkom studiju. Šta više, za nju su naporne turneje, komplikovane koreografije i osvajanje Grammy nagrada naprosto dečja igra. Ipak, pevačica sad želi da se dokaže i na filmu!

Kako prenosi britanski The Sun, Beyoncé bi uskoro trebala da se okuša kao scenaristkinja i glavna zvezda filma o životu Saartije Baartman. Zbog svoje ogromne, predimenzionirane zadnjice, pomenuta Južnoafrikanka bila je prozvana “afričkom Venerom”, te prikazivana kao “nakaza” na vašarima u Londonu krajem 18. i početkom 19. veka (vidi sliku dole). Njena tužna sudbina postala je među feministkinjama simbolom degradacije i eksploatacije žena crne puti, a u njenu čast otvorena je i sigurna kuća za žene i decu, žrtve nasilja, koja nosi naziv Saartjie Baartman Centre for Women and Children.

01_02005432_95d631_2623720a

Ova uloga trebalo bi da ima ogroman značaj u glumačkoj karijeri Queen Bey, daleko veći od rola koje je ostvarila u trileru “Obsessed”, komediji “Austin Powers 3” i kritički priznatoj drami “Dreamgirls”, za koju je dobila nominaciju za nagradu Zlatni globus. Izvori britanskih tabloida tvrde da Beyoncé želi da bude ozbiljno shvaćena kao glumica, te da ovih dana vrši opsežno istraživanje vezano za Saartije Baartman, kako bi se što bolje uživela u ulogu i napisala što verodostojniji scenario. A poznajući njenu predanost poslu, vrednoću i želju da u svemu da svoj maksimum, sigurni smo da će kroz konačni rezultat na pravi način odati počast ovoj žrtvi rasne eksploatacije.

Pročitajte još  Treća runda počinje: Odaberi koju zvezdu će Ryan nacrtati!

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.