Billie Eilish: Vređate Lanu Del Rey kad kažete da sam joj ja naslednica!

Novinari uglavnom imaju jako potrebu da svaku novu zvezdu upoređuju sa nekom drugom, a Bille Eilish sve to jako nervira! Govoreći za Los Angeles Times, ona je rekla koliko joj se ne sviđaju priče da je naslednica Lane Del Rey, pa je čak i konstatovala da je to zapravo uvreda za njenu stariju koleginicu.

“Svi uvek pokušavaju da od svega naprave takmičenje”, pričala je ona. “Tipa naslovi kao što su, ‘album Billie može preskočiti Arianin’. Stanite. Mene nije briga. Ja ne želim ni da slušam priče da sam nova Lana Del Rey. Nemojte toliko da je ponižavate!”

“Lana je napravila svoj brend savršenim i ne bi trebalo to da sluša” konstatuje Billie i čak dodaje da je jako protiv toga da se jednog dana pojavi neka druga devojka koju će mediji krstiti kao novu Billie Eilish.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Billie Elish konačno predstavila novu pesmu!

One thought on “Billie Eilish: Vređate Lanu Del Rey kad kažete da sam joj ja naslednica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.