Biebs časti: Za 30 sati počinje Jusov humanitarni koncert, registrujte se i gledajte ga besplatno!

JustinBieber-071

Justin Bieber uručiće najlepši poklon svom fandomu u utorak u 2h po našem vremenu kad će održati humanitarni koncert u Torontu koji će moći uživo da gledaju svi njegovi Belieberi!

Kao što smo već pisali, Biebs je odlučio da održi ovaj nastup kako bi pomogao jednoj organizaciji iz svog Stratforda a svih 1000 karata razgrabljeno je za par sekundi iako su koštale po 150 dolara! Ipak, Biebs je omogućio da prenos gledaju Belieberi iz celog sveta a sve što treba da uradite jeste da kliknete ovde i registrujete se. Sve je apsolutno besplatno i jedino treba da upišete redom svoje ime, prezime, e-mail adresu (neku koju stvarno koristite!), datum rođenja i zemlju iz koje dolazite.

12316521_10154035539468888_7479743967105830567_n

Nažalost, daljih uputstava nema ali pratićemo situaciju i obavestiti vas na vreme o svemu. Za sad se registrujte kako biste obezbedili prenos za događaj koji je posvećen humanosti, Belieberima ali i novom Jusovim pesmama!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini Stoessel priča o Ari i Biebsu: Ubilo me je kad sam čula "Despacito!"

5 thoughts on “Biebs časti: Za 30 sati počinje Jusov humanitarni koncert, registrujte se i gledajte ga besplatno!

    1. Pravi Belileberii..Ako si fan Justina Biebera učinićeš too (naravno, ako si u mogućnostii 😉 )

      Ja npr. idem sutra u pola 7 u školu i imam mnogo da učim ali to me ne sprečava da gledam koncert jer je ovo jedinstvena prilikaa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.