Stiže podrška Directionera: Liam obećao da će ostaviti cigarete!

Liam-PayneInstagram

Član One Directiona doneo kul novogodišnju odluku – da prestane da robuje nikotinu!

Liam Payne nedavno je izjavio, “Pokušaću dogodine da ostavim pušenje… Biće teško ali želim da prestanem. Već je krajnje vreme za to.” Naravno, njegovi brojni fanovi želeli bi da pevaču pođe za rukom da se otarasi ove štetne navike, te su mu preko Tvitera pružili podršku u vidu heštega #YouCanDoItLiam (srp. “ti to možeš, Liame”), gde možemo pročitati brojne slatke poruke poput ove: “To će zahtevati posvećenost i žrtvovanje ali će se na kraju isplatiti! VERUJEMO U TEBE, LIAME!”

1132467-48454I40340

Novogodišnjih odluka ostalih članova benda što se tiče, Niall bi želeo da više vežba i bude uspešniji u teretani, dok Harry još nije odlučio koju će veliku promenu u životu uneti u 2016. godini. Kad je Louis u pitanju, on jednostavno ne želi da donosi bilo kakve odluke jer ih se, kako sam kaže, “ionako nikad ne pridržavam”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram, Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Naučno dokazano: Harry Styles je najsrećnija slavna ličnost na svetu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.