Ne zaboravite: Noćas je prva i jedina prilika da besplatno i uživo gledate koncert Justina Biebera!

justin-bieber-040215-2

Kao što znate, koncerti velikih zvezda izuzetno retko se prenose a pogotovu u našem regionu. Upravo zato je mogućnost da ove noći gledamo koncert Justina Biebera nešto što se ne propušta!

Kao što smo već pisali, Biebs će u 2 časa ujutru održati koncert za svoj fandom u Torontu a u publici će biti samo 1000 srećnih Beliebera koji su za kartu izdvojili po 150 dolara. Sav prihod ide jednoj humanitarnoj ustanovi koja je mnogo pomagala Biebsu kad je bio dečak a najavljeno je da će u centru pažnje naravno biti pesme s njegovog aktuelnog albuma “Purpose”. Prenos koncerta možete gledati ovde a na istom mestu se možete i registrovati za njega ako to niste već učinili. Sve je naravno jako jednostavno i potpuno besplatno. Zbog čega je tačno potrebna registracija nije nam objašnjeno ali možda će biti potrebno da se ulogujemo u prenos. Pratićemo situaciju i dopunjavati ovaj tekst ako bude bilo potrebno.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Biebs dobio zabranu prilaska Seleni?

2 thoughts on “Ne zaboravite: Noćas je prva i jedina prilika da besplatno i uživo gledate koncert Justina Biebera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.