Bezbedna na duže vreme: Progonitelj Taylor Swift dobio petogodišnju zabranu prilaska!

Taylor je zvezda koja ima velike probleme sa pojednicima, a kako su neki pokušali da joj provale u kuću sa raznom opremom, nisu mogli tek tako da se izvuku od strane zakona!

Julius Sandrock je pokušao da provali u njenu kuću na Beverli Hilsu sa maskom i gumenim rukavicama, ali na svu sreću pevačica nije bila tamo u tom periodu, jer je bila na turneji. Policija je osim toga pronašla praznu futrolu za oružje, municiju, rukavice od lateksa, nož, konopac i mnoge druge stvari, a sve to je doprinelo da od suda dobije zabranu prilaska od najmanje 100 metara i to na pet godina.

Juliusu je pre trajne zabarane bilo zabranjen prilazak na 500 metara, a osim njega drugi progonitelj, Mohammed Jaffar, je završio u zatvoru na šest meseci zbog provale. Mohammed Jaffar je već hapšen u maju prošle godine kada je provalio u Taylorinu kuću u Njujorku, a u maju ove godine je iz istog razloga završio u zatvoru na šest meseci, nakon čega će svoju kaznu služiti na klinici za mentalno zdravlje.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Nestvarno! Devojka istovremeno crta portret Taylor levom, a Selenu desnom rukom! (video)

2 thoughts on “Bezbedna na duže vreme: Progonitelj Taylor Swift dobio petogodišnju zabranu prilaska!

  1. Ovo je bolesno, ne znam šta je sa ovim ljudima, kada su toliko mentalno bolesni.
    Ovo sa progoniteljima stvarno prevršava svaku normalnu mjeru, tačno više nije nomalno šta se dešava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.