Bethany Mota: Sve manje ćete me gledati na internetu!

Činjenica je da je Beth postala slavna upravo zahvaljujući internetu i ona je toga svesna, ali sada nakon toliko vremena priznaje da je umorna od iste slike koju svuda oko sebe viđa – ljudi sve manje razgovaraju, na zanimljivim mestima ne uživaju, već koriste svaki momenat da sve podele na Instagramu i Snapchatu. Ona zato najavljuje da ne želi ceo život da provede na taj način.

“Ne mislim da je loše deliti sve što nam se dešava, ja sam sa 13 godina otvorila YouTube kanal da se prikažem, i sada sa 21 sam tamo i na svakoj društvenoj mreži. Volim da delim svoj život, ali u jednom trenutku sam shvatila da smo svi preterali sa telefonima“ priča Bethany navodeći momenat kada se videla sa prijateljima i svi su proveravali svoje društvene mreže. “Osećam se krivom ponekad kada shvatim da delim sa svetom i jutarnju kafu i svaki citat koji mi se dopada, bukvalno sve. Na događajima ne uživam zaista kada ne uhvatim fotku u pravom trenutku, ili je uhvatim ali onda zapravo propustim taj trenutak da bih fotku postavila!”

Beth na kraju kaže da se neće u potpunosti distancirati ali da će sad pametnije postavljati sadržaj – “Shvatam da je sve ovo važno za moju karijeru, ali za mene je važno da kvalitetno proživim trenutke sa ljudima do kojih mi je stalo. Ako osetim da bi nešto trebalo da podelim sa svetom uradiću to, ali onda ostaviti telefon i pogledati reakcije kasnije umesto da čekam da vidim. Time samo oduzimamo trenutke bespotrebno” zaključuje ona.

Pročitajte još  Bethany Mota: Hrabrost je prihvatiti sebe onakvom kakva jesi! (video)

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bethany Mota

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

3 thoughts on “Bethany Mota: Sve manje ćete me gledati na internetu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.