Bethany Mota sanja dejt sa Niallom Horanom: Uvek sam ga volela, to se nije promenilo!

Koliko znamo, Niall Horan nikad nije bio u ozbiljnoj vezi iako su ga mediji pogrešno povezivali sa raznim devojkama. Ipak, on nikad nije sreo jednu slavnu devojku koja ga toliko voli kao jutjuberka Bethany Mota!

U intervjuu za Entertainment Tonight, novinarka ju je upitala da li je ona sad spremna za vezu. “Toliko sam srećna da sam otvorena za tu mogućnost”, objašnjava Beth i kaže da se osećanja koja gaji prema Niallu Horanu nisu promenila do današnjeg dana! “Niall je i dalje sjajan ali ga još uvek nisam upoznala”, kaže ona a voditeljka ga pola u šali pola u zbilji poziva da joj pruži šansu!

Beth je zaista dobra devojka i poput Nialla, nimalo nije sklona skandalima već godinama promoviše pozitivnost, čemu je posvećena i njena knjiga “Make Your Mind Up” koju trenutno promoviše. Hoće li Niall pogrešiti ukoliko joj ne pruži šansu? Da li je ovo devojka koja bi bila po ukusu Directionerki?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bethany Mota

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hailee Steinfeld prinuđena da se oglasi nakon navoda da je vređala Nialla Horana!

3 thoughts on “Bethany Mota sanja dejt sa Niallom Horanom: Uvek sam ga volela, to se nije promenilo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.