Belieberi spremni: Otvara se muzejska postavka Justina Biebera u Stratfordu!

Najveći sin u istoriji gradića Stratforda, Justin Bieber dobiće veliku počast s obzirom da će upravo tamo 19. februara biti otvorena izložba svega vezanog za njega!

Kako se navodi, Belieberi će moći da vide tonu stvari vezanih za njega i njegovu karijeru ali i detinjstvo o kojem se i najmanje zna. Naravno, ovo je zvanična izložba, što znači da su Biebs i njegova familija birali šta će biti izloženo pa su tako tu i njegove Grammy, Emmy i Teen Choice nagrade, pisma i fotografije, mikorofoni, bekstejdž pasovi i odeća.

“Pričali smo sa Justinom o tome i on je bio predivan jer jako ceni ovo”, priča direktor muzeja. “Ideja je da pokrijemo period života kad je on pevao na ulicama Stratforda. I dok je bio jako mali, ljudi su ovde znali koliko je on talentovan”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Rasplakaće vas: Justin Bieber objavio emotivnu baladu "Lonely" o mračnoj strani slave

One thought on “Belieberi spremni: Otvara se muzejska postavka Justina Biebera u Stratfordu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.