Zajedno su najjači: Belieberi i Directioneri pokazali da su ih svi potcenili!

one-direction-justin-bieber-albums-nov-13-2015-billboard-650 (1)

Iako su Directioneri i Belieberi dva najveća fandoma na svetu, ljudi iz muzičke industrije debelo su ih potcenili prognozom da će se albumi “Purpose” i “Made in the A.M.” u prvoj nedelji prodati u svega po 300.000 primeraka!

Međutim, muzički stručnjaci debelo su potcenili dva fandoma – kako se sad ispostavlja, oni su ih učinili smešnim jer će oba albuma biti prodata praktično pola miliona primeraka, što je neverovatna brojka. Kako prenosi Billboard, niko ne može da predvidi da li će na prvom mestu američke top liste završiti Biebs ili 1D ali da je sigurno kako će oni počistiti sve ostale muzičare koji će završiti daleko iza njih!

Kako god da se završi bitka za prvo mesto, oba fandoma mogu biti jako ponosni. Directioneri i Belieberi guraju jedni druge da budu bolji i imaju najbolje rivalstvo u istoriji muzike. Jednog dana kad sve ovo prestane, sigurni smo da će se sa velikom srećom sećati dana kad su zajedno vladali svetom!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Brojke tako govore: Directioneri oterali 1D na pauzu?

One thought on “Zajedno su najjači: Belieberi i Directioneri pokazali da su ih svi potcenili!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.