Neverovatno interesovanje: Muzej Justina Biebera se otvara u nedelju!

Kad velika zvezda kao Justin Bieber priprema izložbu, zna se da će muzej biti preplavljen Belieberima koji žele ovu senzaciju da vide!

Naime, Stratford Perth muzej u Kanadi od nedelje biće raj za Beliebere jer će moći da vide njegovu izložbu koja se vremenom, kako se planirala, sve više širila! „Prvo smo mislili da će ovo biti mala izložba, hteli smo da prikažemo stvarno važne momente Justina Biebera ali čim je vest puštena u javnost, shvatili smo da nam treba veća galerija“ kaže menadžer muzeja, oduševljen što su Biebsovi deda i baba bili voljni da takođe prilože neke stvari da se prikažu na izložbi!

S obzirom na interesovanje kom se muzej ni približno nije nadao, posetioci će ulaznice za izložbu nakon otvaranja moći da nabave po regularnoj ceni, a oni koji su pripremili sadržaj nisu zaboravili da su Belieberi takođe bitan deo Justinovog uzdizanja do megazvezde – na izložbi postoji poseban kutak za verne fanove, njihove postere, pisma i sve što su Justinovi sačuvali. Osim toga, naravno, izložba će hronološki pratiti njegove početke na YouTubeu i prve tragove slave, ali i „Purpose“ turneju koja je nešto najsvežije!

Pročitajte još  Sel, Biebs ili Ari: Čiji dolazak bi po vama bio najbolji izbor?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.