Božanstveno: Selena Gomez predstavila novu kolekciju za Coach! (video)


Coach uveliko nastavlja svoju odličnu saradnju sa Selenom Gomez i upravo je stigla nova kolekcija torbica za proleće 2018. godine i možemo reći da Sel blista u ovom editorijalu!

Pevačica je svoju saradnju sa Coachom započela u avgustu 2016. godine i od tada smo mogli da je vidmo sa njihovim kreacijama na važnim događajima kao što je American Music Awards. Ovaj editorijal se dosta razlikuje u odnosu na prvi, jer smo mogli da je vidimo u teksturi i vibracijama koje su inspirisane ’70-im godinama, dok je ovaj u mnogo ženstvenijem stilu.

Selenu ovde možemo videti kako sedi na balkonu u roze haljini koja je dopunjena krznenom braon jaknom i ružičastom torbicom ili sa kožnom jaknom i prugastom kožnom torbicom. Izgled koji najviše zapada za oko je Selenita u haljini boje senfa sa torbicom crnog vrha. Vevers ističe da je fotograf Steven Meisel dodao malo svoje magije fotografijama, dok je Selena ta koja ima toplinu koja im je potrebna što jednostavno donosi autentičnost i stvarnost ovoj kampanji.

“Osećam se kao da je Njujork grad gde brend zaista živi,” ističe ona u saopštenju. Ovom kampanjom nam saopštavaju da će i nova torba biti dostupna u februaru, a Selena Gomez radi i sa Coach fondacijom koja ima kao zadatak da vodi mentorski program za žene na koledžu. Osim odličnih fotografija u mogućnosti smo da pogledamo i kraći promotivni video, a vi nam recite kako vam se dopada nova kolekcija.

Pročitajte još  Zagrlili su se: Sel i Jus imali prvi susret posle duge pauze, u odličnim su odnosima!

 

Autor: Famoza.net
Foto:Coach/Steven Meisel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

4 thoughts on “Božanstveno: Selena Gomez predstavila novu kolekciju za Coach! (video)

  1. Sve je tako lijepo, ne znam šta da izdvojim. Sel ti si kraljica!! 😍😍

  2. Wow,ove torbice su prelepe a kada ih Sel nosi sve to izgleda fantastično 😍😍👏👏💖💖💖😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.