Ariana Grande uradila pet novih pesama za film “Charlie’s Angels”!

Ariana Grande definitivno poseduje neverovatnu količinu energije! Mlada muzičarka i pored toga što je na turneji nekako nalazi vremena da snimi nove pesme, a čak pet ih je uradila za film “Charlie’s Angels”, što uključuje i saradnje sa drugim zvezdama poput Nicki Minaj ili Normani.

Na izlazak albuma nećemo čekati dugo, jer on stiže već 1. novembra, a Arianine pesme su “Bad To You” (sa Nicki i Normani), “Don’t Call Me An Angel (sa Miley i Lanom), “Nobody” (sa Chaka Khan), “How I Look On You” i “Got Her Own” (sa Victoriom Monet). Dakle, od 11 pesama čak pet je Arino, tako da će ovo biti album koji će svaki Arianator želeti da ima!

Ari je listu pesama objavila na svom Instagram profilu, a tamo je istakla i koliko je zahvalna što je dobila ovu priliku, i veruje da su ove numere idealne za jedan akcioni film!

Pročitajte još  Ariana Grande o predškolskim danima: Ljubila sam momke, stalno su me slali kod direktora!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.