Pogledajte: Ariana Grande ponovila scenu iz komedije “Mean Girls”!

Ariana Grande je ponovo rekonstruisala kultnu scenu iz komedije “Mean Girls” u video snimku objavljenom na njenom TikTok nalogu. Ari je rekreirala scenu u filmu u kojoj Karen kašlje i kaže „Ne mogu da izađem, bolesna sam“ dok razgovara telefonom sa Reginom George.

Pevačica je nosila jaknu, a lice joj je bilo besprekorno čisto, i bez šminke. Ona je rekonstruisala čuvenu scenu, dok je držala telefon. Zatim je iskoristila brzu tranziciju kako bi pokala svoju transformaciju u pun glam izgled, za razliku od njenog izgleda na početku videa. Obožavaoci su bili uzbuđeni što se Ari konačno pridružila u TikTok trendu, nazvavši ga njenom „TikTok erom“.

Ariana je inače nedavno objavila da će njen futuristički brend lepote biti dostupan u prodavnicama Ulta. Na Instagramu je napisala: „Danas je taj dan! ‘R.E.M. Beauty’ je sada dostupan u odabranim prodavnicama ulta beauty širom zemlje i na ulta.com. Mnogo sam uzbuđena i zahvalna. Nadam se da uživate! Hvala vam beskrajno!

@r.e.m.beauty get in loser, we’re going to @Ulta Beauty #shopnow #ultahaul ♬ original sound – Rachel Winters

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Venčanje Ariane Grande: Sve što znamo za sad!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.